مقر کنفدراسیون کبدی آسیا بین زمین و هوا!

در اندازه دو مدال طلا هم بودجه برای کبدی ببینید!

طی روزهای گذشته نشست رئیس فدراسیون کبدی با سرپرست دفتر توسعه آموزش های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.
عباس اورسجی، رئیس فدراسیون كبدي ایران و رئیس کنفدراسیون کبدی آسیا در نشستی با معانی، سرپرست دفتر توسعه آموزش های پایه وزارت ورزش و جوانان در خصوص برگزاری نخستین مرحله اردوی تیم های ملی کبدی نوجوانان دختر و پسر و همچنین فرایند استعدادیابی و آموزش های انجام شده توضیحاتی داد و گفت؛ بیش از ۱۰۰ ورزشکاری که در این اردو حضور دارند می توانند پشتوانه خوبی برای تیم های ملی جوانان و بزرگسالان باشند.
معانی در این نشست گفت: کبدی از ورزش‌های مدال آور قهرمانی در بخش بانوان و آقایان در رده های سنی مختلف در رقابت‌های جهانی و آسیایی می باشد و این فدراسیون با تمرکز بر دانش استعدادیابی مسیر توسعه قهرمانی را نسبت به گذشته سریعتر برداشته است و کسب مدال جوانان جهان، ساحلی بزرگسالان جهان و دو مدال ارزشمند بازی‌های آسیایی در طی سالهای اخیر مبین این فرآیند می باشد و با توجه به  برنامه های پیش روی فدراسیون، در بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ مدال آوری این رشته ورزشی پایدار خواهد بود.
همچنين طی صحبتی دوستانه که با مدیرکل دفتر ورزش قهرمانی و حرفه ای داشتیم عابدی محزون هم انتظارزش از کبدی را دو مدال قطعی و خوشرنگ در بازی‌های آسیایی ذکر کرد.

محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک دورنمای بسیار روشن تری را می بیند. از محمود خسروي وفا سوال کرديم چند تا مدال در ناگویا هدف گذاری کرده اید، چون وزیر ورزش گفته اند 28 مدال طلا! رئیس کمیته ملی المپیک جون  از حساسیت من به کبدی خبردارد گغت: دو تا طلای کبدی را بنویس حتما !
بله، آرزوی ما هم تکرار دو طلای جاکارتا در ناگویا ست. استعدادیابی پسران و دختران از نیمه دوم سال جاری با دعوت بیش از 200 نوجوان به کمپ تیم های ملی آغاز شده است، قبل از آن ایران میزبان اولین دوره مسابقات کبدی ساحلی جهان با حضور 15 کشور بود ، تیم های جوانان در اردوهای مقطعی حضور می یابند و سعی می شود تمام ظرفیت کبدی در حال به روز شدن باشد. از نیمه اول دیماه هم مسابقات لیگ برتر کبدی آغاز می شود که فعلا حضور 10 تیم در آن مسجل شده و تا 16 تیم هم تقاضای ورود داده اند، که تا شنبه آینده مسجل خواهد شد. نقطه قوت لیگ برتر امسال ورود یا صعود تیم های قهرمان و نایب قهرمان به سوپر لیگ باشکاههای آسیاست که با پیشنهاد ایران قرار است در اوایل سال 1404 با میزبانی کشورمان برگزار شود. مجموعه یا بخشی از فعالیت های کبدی را در این مقاله نوشتیم ولی یک نکته را هم باید اضافه کنیم : تیم های ملی نوجوانان پسر و دختر، جوانان پسر و دختر ساحلی مجموعا 5 تیم ملی را شامل می شود. اگر برای هر تیم 3 مربیدر نظر بگیریم می شود 15 مربی. این 15 مربی اغلب بازیکنان ملی پوش سابق از شهرهای مختلف هستند و یقینا فدراسیون به فکر دانش افزایی آنها  نیز خواهد بود. ما برای ناگویا دیگر مشکل کمبود مربی نداریم و اتفاقا مربیانی به هند و عراق و ترکمنستان و روسیه و اروپا هم صادر می کنیم اما قبل ار آن باید یک دوره آموزشی پیشرفته با حضور مدرسان هندی مثل سوتار برگزار کنیم تا به علم روز هم مسلط شويم. الان داوری ما رو به میانسالی گذاشته و اغلب سنتی سوت می زنند. برخی ها اهل مطالعه و تحصیل کرده و از طریق ارتباطات به دانش خود می افزایند و پیشنهاد می کنیم عزیزان حتما پروکبدی را هم پیگیری کنند و اگر امکانش هست تعدادی از داورانی که جوان و تحصیلکرده اند و زمینه رشد دارند برای قضاوت به پروکبدی اعزام شوند تا هرکدام از اینها در نقش مدرس بتوانند دوره های دانش افزایی برای داورانی برگزار کنند. به نظرم داوران ایرانی همین الان هم بهترین های داوری کبدی هستند، ولی باید دانش خود را به روز کنند
حرف آخر
بله،  کبدی توان دو مدال طلای تیمی در آسیا را دارد مشروط برآنکه کمیته المپیک و وزارت ورزش هم توجهشان را در حد این دو طلا به کبدی داشته باشند.
دوم
هنوز هم کنفدراسیون کبدی آسیا فاقد یک ساختمان است . چقدر تعلل،  چقدر وعده و وعید…این روند ادامه یابد ممکن است مقر کنفدراسیون کبدی آسیا را به کشورهای عربی یا شرق آسیا مثل چین منتقل کنند پس دوستان مسئول، کمی بجنبید .

https://vvarzesh.ir/?p=8847

دیدگاه خود را بنویسید