
مهدی الفتی، شاهین ژیمناستیک ایران شد
رقابتهای ژیمناستیک هنری مردان آسیا در کشور کره جنوبی، صحنه درخشش ژیمناست ها جوان و بزرگسال کشورمان بود، در بخش بزرگسالان، دو ژیمناست اعزامی ما (مهدی الفتی و سیاوش سیاهی)، دو مدال با ارزش گرفتند ، اما کاری که مهدی الفتی به انجام رساند یک شگفتی بزرگ و یک تاریخ سازی مجدد بود .
ژیمناستیک کشور ما، تا به این تاریخ ، علیرغم تمامی شایستگی هایش، مدالی به رنگ طلا در عرصه قاره کهن آسیا بدست نیاورده بود که اینبار در کشور کره جنوبی میزبان رقابتهای قهرمانی ژیمناستیک هنری مردان آسیا ، جنگاور محجوب کشورمان، دوباره تاریخ ساز شد و در وسیله پرش خرک ضمن ثبت یک حرکت جدید به نام خود، در فینال این اسباب، همه رقبا، از جمله کارلوس یولو فیلیپینی قهرمان اول پرش خرک المپیک پاریس را هم پشت سر گذاشت و اولین مدال طلا را در وسیله پرش خرک به ورزش کشور، به ویژه ژیمناستیک، هدیه کرد.
همچنين اسباب پرش خرک یکی از وسایل پر ریسک در ژیمناستیک هنری است که الفتی با مهارت مثال زدنی و با اجرای حرکت پیچ قبل از پیش تخته، نیم وارو روی خرک و انجام دو وارو با یک بطر اضافه نام خود را در کتاب مقررات امتیاز گذاری فدراسیون بین المللی ژیمناستیک، به ثبت رساند.
صد البته کار دیگر ژیمناست بزرگسال ما به نام سیاوش سیاهی هم قابل تقدیر است که با قدرت، مدال برنز دارحلقه را به نام کشورمان ایران بدست آورد. همچنین در بخش مسابقات قهرمانی جوانان آسیا، شیربچه های ژیمناستیک جوان کشورمان، ضمن کسب عنوان چهارمی تیمی پیکارها و بدست آوردن سهمیه ورودی به رقابتهای جهانی ، یک مدال نقره با ارزش هم در دارحلقه توسط امیر محمد رحمانی، بدست آورد.
بايد بپذيريم كه راه قهرمانی و قهرمانان ژیمناستیک ما هموار است، اگر که حمایت جدی شوند. دیگر در ژیمناستیک این کشور، چه باید بشود که بزرگواران تصمیم ساز و تصمیم گیر به ژیمناستیک، کمک کنند. در کنار مدیریت موفق، دانش فنی، همت، غیرت، شجاعت و تعصب ملی مثال زدنی دلاور ژیمناست های شایسته کشور، ابزار و وسایل استاندارد آموزشی، تمرینی و مسابقاتی رسمی ژیمناستیک، تکمیل کننده این پروسه موفق قهرمانی و درخشش های خیره کننده است. وسایل ژیمناستیک فرسایشی ست ، کهنه می شوند، کارایی ارتجاعی اش را از دست می دهند و به مرور زمان، بنا به تصمیم مسوولان ارشد فنی فدراسیون بینالمللی ژیمناستیک، تغییر می کنند.
به جرأت می گویم که از منظر امکانات، ژیمناستیک ما، بسیار فقیر است. ابزار و وسایل استاندارد کاملاً تخصصی ژیمناستیک ، هم کیفیت کار و هم کمیت قهرمانان را ارتقاء می بخشد. مدیران محترم ورزش کشور، لطفاً در خصوص ورزش پایه ، مادر و بنیان ساز ژیمناستیک ، چشم های تان را بشویید و جور دیگری، آن را ببینید.